Tuesday, March 29, 2011

Po čem toužím?

Znáte to, když jdete nakupovat nebo spíše na intenetu se vám děsně líbí nějaká věc a toužíte po ní. Jenže je tu pár problémů, buď je moc drahá, u nás se neprodává nebo prostě už máte podobnou. Já mám také nějaké sny, co bych si chtěla koupit, tady jsou:

Tyhle kabelky jsem viděla hlavně v Praze v takovýchtěch obchůdcích se suvenýry. Mají se s kočičkama, pejskama, ale hlavně s medvídkama! A tu chci! Nedávno jsem viděla jednu paní na Příkopech a měla přesně tu s tedíkama! Já jsem myslela, že vybuchnu!


Miluju tyhle opravdu vysoké botky Miu Miu, závidím Tavi, která je má. Jsou dokonalé, ale chtělo by to výcviky, než si je koupím.


Ale boty Vivienne Westwood pro Melissu si koupím spíš, teda asi si je budu přát k mým osmnáctinám:) ale váhám, jestli se srdíčkem, pečetí nebo třešničkové.


British deštník! Kdo by nechtěl! Vypadá, že ta dívka na fotce ho má z Accessorize, tak doufám, že se k nám tenhle skvělý obchod brzy vrátí! A doporučuji si něco koupit online na jejich stránkách, mám s tím dobré zkušenosti.


Když je vidím, tak se mi chce brečet. Asi se divíte, proč si je rovnou nekoupím, když je teď mají všude. Nosím totiž dioptrické brýle a čočky nosit nehodlám! A kazit si oči kvůli hezkým brýlím, to ne! Tak snad udělají dioptrické květované.


Lomo je kult. Líbí se mi design, klidně bych si ho koupila, ale nefotila, prostě dokonalost!

6 comments:

  1. taška aj miu miu boty sú skvelé

    ReplyDelete
  2. miu miu slintam a mellisky bych brala s tresnickou

    ReplyDelete
  3. Ten DEŠTNÍK!!! Krom něj jsou úžasný i ty brýle. :-)

    ReplyDelete
  4. hihi melissy su skvele!
    a miu miu som obdivovala uz davnejsie ale ta cena je jaksi moc :)
    a dianu maaaam!

    ReplyDelete
  5. Když do optiky přineseš obroučky a recept/info o dioptriích tak ti kdekoliv udělají i sluneční ;)

    ReplyDelete
  6. miu miu, deštník a brejle jsou nejlepší. Já si taky bterjle nekoupim, protože mi tenhle tvar nesluší a zrovny tyhle mají super potisky :(

    ReplyDelete