Saturday, April 16, 2011

Hedi Slimane Rock Diary

AMY WINEHOUSE


MILES KANE


COURTNEY LOVE


RAZORLIGHT


EGYPTIAN HIP HOP


THIS IS ROMANCE


THE KILLS


O'CHILDREN


SCUM


PETE DOHERTY


THE DRUMS


THE HEARTBREAKS


THESE NEW PURITANS


THE PADDINGTONS


ABOUT:
Popravdě ani jsem nevěděla, že tento muž pocházející z Francie je převážně módní návrhář. Od roku 1997 pracoval pro Yves St Lauren a poté pro pánský Dior a roku 2002 dostal cenu za nejlepšího módního designéra. Zaměřím se ale hlavně na fotografii a grafiku. Mezi jeho díla patří i obal alba pro kapelu Phoenix, Daft Punk nebo i The Fame Monster zpěvačky Lady Gaga.
Jeho kariéra fotografa začala v časopise Vanity Fair, kde se spojil s mnoha hudebníky z indie scény. Jako první nafotil dlouholetého přítele Pete Dohertyho a Amy Winehouse. V rozhovorech se považuje spíše za fotografa a móda je pro něj jakýsi doplněk. Dnes tento 42letý muž žije hlavně v Paříži, ale inspiraci bere v Los Angeles a říká se o něm, že je to veliký "slušňák" - nepije, nekouří ani nebere drogy.
Jeho fotografie přesně vystihují člověka a jsou tak trochu "intimní" a je vidět, že má rád černou, protože celá pánská kolekce Dior je do ní zahalená.
Našla jsem s ním rozhovor, kde popisuje, proč miluje Kalifornii, jaké bylo jeho první focení s Dohertym a zmiňuje se o jeho životní ikoně Davidu Bowiemu. HERE

Rozhodně se podívejte na jeho stránky, kde mám nespočet fotografíí.

7 comments:

  1. Very intrigueing photos, thanks for sharing! :)

    ReplyDelete
  2. uzasne fotky! zboznujem take! like likeee

    ReplyDelete
  3. Stejně jsou nejlepší fotky vždycky s Petem Dohertym. Má v sobě hroznou sílu. Někoho takovýho bych jednou chtěla fotit.

    ReplyDelete
  4. parádní fotky, pána jsem neznala, ale už to jdu napravit!:-)

    ReplyDelete
  5. tyjo, ty fotky jsou úžasné...musím se podívat na toho pána ..

    ReplyDelete