Sunday, June 12, 2011

Pride and prejudice in Prague

Tak konečně jsem se vyfotila v mém "husarském kabátku" (takhle tomu říká mamka), včera při Pražské muzejní noci, ale přiznám se vám, nikde jsem nebyla, ale prostě jsem jen nakupovala:) a procházela po Karlově Mostě. A k něčemu to bylo, protože jsem si v Mangu koupila růžové plátěné kalhoty za 349 Kč!!! No, tak snad příště už nějakou tu galerii navštívím a nebudu se poflakovat po pitomejch obchodech (ale za to jsem byla v Gamu, kde má ségra vystavené videoportréty a to se počítá!). Kde jste byli vy?

5 comments:

  1. souhlas - botky krásné!

    ReplyDelete
  2. Prague looks so amazing! I can't wait to go myself! <3 It is my ultimate destination!
    x

    www.lostinthehaze.com

    ReplyDelete
  3. Muzejní noc nejsou jen galerie, já byla v muzeu policie a byla to vážně zábava, měli dobrý program, jen jsme udělali chybu, že jsme vyšli na chvíli na vzduch, zpátky už jsme se nedostali: min půlhodinovou frontu se čekat nechtělo - takže rada pro tebe na příští rok - přijít brzy. Např u Národního technického muzea byla prý 200 metrová fronta.
    K botkám: nádhera ;) ale z bundičky jsem rozpačitá, já miluji vojenský styl, ale že je to z HM, přijde mi, že jí něco chybí..

    ReplyDelete
  4. Joss byla taky v policejním muzeu, jen to nechce přiznat :) ;)
    pepi - kabátek supr, ale vysvětli mi pls, proč jsi tak nazvala článek (já vím, co to znamená v češtině, ale nerozumím tomu v daném kontextu)

    ReplyDelete