Tuesday, August 9, 2011

Jak nosit khaki bundu?

Khaki barva dělá a vždycky bude dělat dojem vojáka nebo myslivce, když si ji oblékne žena ztratí tak trochu té přitažlivosti. Dá se udělat aby neztratila nic? Já myslim, že ano, tahle barva není tak hrozná, jak se může zdát, stačí ji jen dobře zkombinovat a v tom nám pomůžou lidé z Manchesteru, Liverpoolu a Londýna...
Kontrastní kombinace k bílým šatům

Klasicky britské - vysoká sukně, silonky, neupravené vlasy a oxfordky

Tato kombinace se mi moc nelíbí, přijde mi trochu až moc neženská a nesexy.

Já jsem si před pár dněma koupila klasickou parku. Dlouho jsem naní koukala a říkala si, vždyť to není tvůj styl, ale když jsem ji párkrát viděla, jak ji někdo na ulici má, čím dál víc se mi líbila. Ale důvodů, že jsem si ji koupila je docela dost, za prvé byla levná, za druhé jsem potřebovala nějakou bundu na hudební festival, na který jedu příští týden a za třetí no prostě nemám žádnou pořádnou bundu. Brzo ji tu uvidíte!

5 comments:

  1. Doporučuji http://www.mp3stahuj.cz je tam plno mp3 zdarma ke stažení, videa, obrázky, seznamka atd. Super web.:)

    ReplyDelete
  2. skvělá inspirace, ale stejně jsem si ještě ke khaki bundám nenašla cestu;)

    ReplyDelete
  3. Jednu khaki bundu mám a je to má nejoblíbenější, já miluju army styl a tahle je taková. A když si vezmu některé věci od burberry, oni ty holky vypadají naprosto jak vojandy ale vypadají skvěle. Já nejsem příznivcem toho být za každou cenu sexy, ale toho vypadat zajímavě. (Ono se ti jednou taky může sakra nevyplatit vypadat sexy.)

    ReplyDelete
  4. první a třetí kombinace se mi hodně líbí!
    khaki bundu ještě nemám a rozhodně po ní toužím, tak snad..=D

    ReplyDelete
  5. s bílými šaty je to super! takový kontrast :))

    ReplyDelete