Sunday, September 4, 2011

Ideas Of The Month - August 2011

1. KVĚTOVANÉ BATOHY
Já je miluji, ikdyž žádný nemám a asi mít nebudu:)
2. BOUF.COM
Ať scháníte jakýkoliv dárek, na bouf.com najdete všechno! Od oblečení po bytové doplňky, navíc všechno je stylové a za docela přijatelné ceny, a navíc je to britský!

3. GLAMOUR VOLNĚ KE STAŽENÍ
Nedávno, když jsem byla u kadeřnice, tak tam měli britské Glamour magazíny, teď už si je můžete zadarmo stáhnout na stránce magazinesdownload.com, jsou tam teda zatím jenom tři čísla, ale nejnovější tam nechybí, ale stejně si někdy říkám, že je lepší ta tištěná forma:)

4. PODKOLENKY A NADKOLENKY
Za všechno může tato neznámá žena venčící pejska. Přemýšlím, že si koupím podkolenky, líbí se mi tahle kombinace ke kabátu a vysokým botám, akorát ještě nevím, jakou barvu, černá by byla samozřejmě nejlepší, ale láká mě i béžová nebo hnědá. Máte s tím i vy nějaké zkušenosti? Nosíte pod/nadkolenky? A s čím je kombinujete?

5. NOVÁ FLORENCE AND THE MACHINE
Florence je zpět a já se samozřejmě na ní nesmím zapomenout, jelikož je to moje nejoblíbenější zpěvačka vůbec. Už to není ta holčička kroutící se kolem kytiček a zpívající o lásce, už je to pořádná zpěvačka, která chce všem ukázat, že je jiná než ostatní popové nudné zpěvačky kroutící se v sexy šatičkách někde u bazénu. Je magická, jakoby vyprávěla nějakou pohádku o vodní víle...takový je první singl. Video, v kterém se Florence prolíná z nahrávacího studia do nebes je také zajímavé. Co dodat...Flo jen tak dál! Album vyjde 7. listopadu.




6. CULTS
Zůstaneme u hudby. New Yorská dvojka říkající si CULTS (kulty) má na svém kontě zatím jen jedno album, které momentálně poslouchám, jelikož mě docela zaujal úvodní singl Abducted (s velmi drsným klipem). Ikdyž si myslím, že třeba na výborný KILLS určitě nemají (přecijenom jsou to Američani, ale NY už nepovažuju za Ameriku:), jsou ale něčím zvláštní, jako kdyby zpěvačka Alex Winston zpívala se svým přítelem a nepocházela z Michiganu. Album je příjemné a pustit si ho tak třikrát bohadě stačí, ale stejně písně jako You Know What I Mean nebo Bumper si musím pouštět pořád. Cults mají velkou budoucnost.
Pro zajímavost jsem zvolila písničku, kterou už jsem tu psala, doufám, že to bude další singl...


Refrém: Cause I am afraid of the light
Yeah you know what I mean
And I can't sleep alone at night
yeah you know what I mean
...mě proste dostává!

Tuhla fotka, kterou mám teď i jako pozadí na svém počítači se mi líbí.

prostě nerozlučná dvojka jejíž imagí jsou dlouhé vlasy

zpěvačka Madeline Follin ráda nosí černé silonky a krátké volné šaty, zpěvák Brian Oblivion si potrpí na jednobarevné košile...tito dva se seznámili v NY, kde studují filmovou školu.

7. INDIE WAVES
Já se z tý hudby vážně po...Asi jste si všimli, že mám ráda indie styl v hudbě i módě, takže jsem objevila novou super stránku věnovanou indie hudbě a pozor je česká! www.indiewaves.blogspot.com stojí za návštěvu, je přehledná, na blogspotu a docela hezká grafika.


15 comments:

  1. díky za skvělou inspiraci :) a do školy nejdu až v říjnu (bohužel), ale v půlce září :)

    ReplyDelete
  2. B.: zajímavý, no, já hned když vidim vysokou, tak si říkám...no tak říjen:)

    ReplyDelete
  3. tie tašky sú krásne :) škoda, že som si už do školy kúpila :/ a navyše oproti týmto ten môj vyzerá hrozne :D
    ja nadkolienky milujem! aj podkolienky :D ale nad- viac :) doteraz som ich nenosila, ale nedávno som ich mala prvýkrát k šatám :)

    ReplyDelete
  4. Skvělí článek. Já mám vyhlídnuté šedé nadkolenky v Gate :)

    ReplyDelete
  5. já mám dvoje podkolenky, černé a růžové, obyč bavlněné, dostala jsem kdysi jako dárek. nosím je teď nejčastěji k sukni, ptže ráno když vstávám a jedu do práce je ještě chladno a odpoledne zase teplo, takže je sundám. takže je to spíše praktický :) něž nějáký módní, ale musím něco vymyslet.

    ReplyDelete
  6. the floral bags are soooo cute. And I love the coat.

    ReplyDelete
  7. batohy, časopis, kapely....všecko je super ;)
    http://3-mka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. 3!mka: Díky! konečně někdo, kdo to ocení!:)

    ReplyDelete
  9. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaach, kde jsi prosím tě vyšťourala ty květovaný batohy? Už asi rok koukám po novém a v českých stojatých vodách Adidasu a spol. jsem zatím nic neulovila, a tohle je doslova láska na první pohled :)

    ReplyDelete
  10. Jiří Bejček: jéé, přímo z IndieWaves! to mě těší!:)

    ReplyDelete
  11. Jana: ani nevím, kde se ty ruksaky prodávaj:) ale našla jsem je na stránce weheartit.com.

    ReplyDelete