Tuesday, September 13, 2011

Moulin Rouge

Tak jsem přežila Dny Marianne! Ten den byl ale pro mne opravdu zvláštní, nedjřív jsem se příšerně vztekala, protože v Palladiu v Deichmannu neměli podzimní kotníčkové boty, které jsem si vyhlídla na Harfě, takže to byl pro mě opravdu super začátek, jenže Topshop mě jako vždy zachránil. Za prvé tam hráli moje oblíbené THE XX a narazila jsem na ještě lepší kožené botky!!!! A ještě k tomu študátská sleva!!! Moje nálada rázem stoupla, pak ještě Háem, kde zase mě udělali radost písní Helena Beat od Foster The People, jen jsem si tak pobrokávala a prohlížela oddělení Divided, viděla jsem jednu blogerku a pár hezkých kluků s plátěnýma taškama, ta chvíle byla fakt vzácná, poté zase Patrick Wolf a já už jen: "Jdem pryč, já to nepřežiju!"
Takže za tem den jsem nikoho nezabila a koupila jsem si černý svetr v Mangu, černé podkoleny a boty v Topshopu, pak tekuté oční linky v Sephoře a jako dárek jsem dostala červený lak a ještě v Korres balzám na rty. Boty Vám brzy vyfotím, ale momentálně mám plnou hlavu školy:) a nechápu, jak to stíháte!

Přišla jsem na nový způsob jak nosit černé silonky - ke krátkým šortkám a aby byly vidět ty čáry!!!

Ještě se Vám k něčemu přiznám...jsem antižena! Nesnáším jejich věčně hladké nohy, nádherné vlasy se stopadesáti kondicionéry a vysoké podpatky.

3 comments: