Saturday, December 3, 2011

Černá rtěnka a výrazné obočí

Když jsem v DM drogérii, vždycky se zastavím u stánku SHE kosmetiky, kde obdivuju černé rtěnky, které si nikdo nekupuje, a zajímalo by mě, když už, tak kdo. Mám chutě si jí koupit a nosit ji jen tak doma třeba, ale do českých ulic bych s ní rozhodně nešla. Každopádně tato žena se nebojí, a sluší jí to moc!

Jsme příznivkyní: nevytrhávat si obočí! A mám ráda výraznější, ale přiměřeně husté, za to domalovávání mi připadá už moc. Ale ta dívka na obrázku si to může dovolit, navíc má úžasnej účes a všechno dokonale upravené.
VLASTNÍTE ČERNOU RTĚNKU NEBO PO NÍ TAJNĚ TOUŽÍTE?
DO YOU HAVE BLACK LIPSTICK OR IT'S JUST YOUR SECRET WISH?

6 comments:

  1. nieeeeeeeeeeeeeeeeee :D ale na týchto obrázkoch to vyzerá úplne skvelo

    ReplyDelete
  2. wow,toužím po takové rtěnce! :) ♥

    ReplyDelete
  3. čiernu rtenku už dlho hladám :) super :)

    GIVEAWAY on my blog
    karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. černou rtěnku jsem dostala asi v 13 od kamarádek k narozeninám, temné období. cha cha.vypatlala se loni na školné helloween

    ReplyDelete
  5. Já nejsem moc rtěnková a když tak tu černou bych si asi neodvážila vzít, ačkoliv nikdy jsem ji nezkoušela :) Zato jsem vyzkoušela opak - bílou, ta mi přijde i zajímavější ;)

    ReplyDelete
  6. Já po černé rtěnce toužím... :) Ale rozhodně bych nevypadala jako ta slečna na obrázku, neboť chodím jen v černém oblečení (teda kromě skautského kroje). A to je právě důvod proč ji chci, abych byla celá v černém. :)

    ReplyDelete