Friday, January 6, 2012

Songs for readers

Tento post původně začal větou: "nemám čas na normální post, škola mě nutí do věcí, které dělat nechci", ale pak jsem si uvědomila, proč i sem vtahovat to stokrát omílané téma škola a volný čas. No nic, představím Vám pár písní, které momentálně poslouchám a dodávají mi inspiraci při psaní dalšího příběhu, který možná zveřejním větší společnosti. Tak pojďte se mnou utéct od reality a poslechnout si je:


Andreyu Trianu jsem objevila hlavně z Djs Bonobo, hostovala asi ve dvou písních. Zaujal mě její lehce černošský a příjemný hlas, a tak jsem si poslechla její album. Trochu mě zklamala, ale album to je rozhodně dobré a pro milovníky lehkého jazzu a downtempa jako dělané!


Nevím, kde nacházím tyto podivné americké teenage kapely. No, na pár poslechů dobrý. Tahle mladá kalepa z Minnesoty má určitě ještě hodně před sebou. Klip je povedenej.


Tuhle kapelu absolutně neznám, jednou na mě vykoukla na youtube a už to bylo! Giselle má hrozně dívčí hlas, zní to jako nějaká zamilovaná říkanka pro osamělé dívky a hozená lehce do elektra. V klipu je navíc zajímavě oblečená.


Miike Snow...toho jsem znala, ale pořádně objevila teprve nedávno z televize Metropol, kde hráli jeho písničku Devil's Work. Zaujal mě více než předtím, stáhla jsem si další singly, až na tento. A Song For No One ...ten rozjezd na začátku, hned se hodim do pohody a přestanu všechno řešit. Vynikající.

3 comments:

  1. jé. dík za typy. Flight Facilities znám)) Zalíbila se mi ta písníčka od Howler.

    ReplyDelete
  2. kámo, Miike Snow tady z toho u mě vede, ale všechno je to oukej! :)

    ReplyDelete