Sunday, February 19, 2012

Crazy death

Včera jsem vandrovala po nákupech, takže jsem prošla snad všechny obchody s hadrama, které nám nabízí pražská ulice Na Příkopech. Stále mám dárkovou kartu do Zary. Čekám na něco, co mě hned na první pohled trkne do očí a zatím nic, ale zaujal mě tam náhrdelník s barevným Kosťou. Pamatujete si na tu počítačovou hru Kosťa? Já ji jako malá měla...nejlepší věta: "Hejbejte se kosti moje!":)

A tak mě k tomuto náhrdelníku napadla jedna tajemná písnička od coverové kapely NOUVELLE VAGUE, kterou jsem slyšela nedávno v jednom romantickém americkém filmu o pohřebním ústavu Elvis a Anabelle (mimochodem velmi zajímavý příběh o dívce, která se zázračně probudí těsně před svým pohřbem, a pozná tak svoji lásku - pohřebáka, který jí úplně změní život). Tahle píseň je až hororová a řekla bych, že lepší jak originál a ten tajuplný začátek mi připomíná znělku z počítačové hry Half Life.

5 comments:

  1. ta písnička je dobrá.. a ty přívěšky taky!!!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Joo, tohle ti závidim.. Když chci do Topmanu, neni to tak jednoduchý. Vlak, metro, metro, vlak.. a utratim polovinu už jenom za cestu. :/

    ReplyDelete