Tuesday, April 3, 2012

Červená rtěnka a vlasy na stranu - Alex Winston

Vzpomínáte si na reklamu na Hyundai, kde se projížděli městem a zpívala jim k tomu nějaká zpěvačka s lehce asijským hlasem? To byla Alex Winston. Americká indie popová zpěvačka z Michiganu, která už má za sebou docela dost alb a singlů. Na mě je až moc uječená a popová, ale některé písně za poslech stojí. Jako třeba singl Choice Notes, který má výborný videoclip, kde se Alex promenáduje klasicky v kožichu a účesem na stranu...pro mě velmi inspirativní. Myslím, že se dobře obléká - mixuje retro styl s hippies a elegancí. Na video se určitě podívejte (doporučuju HD a na celou obrazovku).



A určitě se podívejte i na tuto akustickou verzi, kdy Alex prochází s její bandou Paříží a přitom všichni zpívaj a hrajou. Trochu mi to připomíná cikánské songy, ale to bude asi tou tamburínou...


3 comments:

  1. První písnička se mi moc líbí, je z reklamy :D a už jsi mi ji pouštěla, takže si ji přidám, jestli to mezitím nezapomenu. A zpěvačka mi v klipu připomíná trochu "moji Florence", ovšem musela by mít méně vlnité vlasy a větší oči.
    Druhá písnička mě moc nevzala, ale chápu, co se ti líbí :D

    ReplyDelete
  2. Má perfektní styl, ty máš super blog!

    ReplyDelete