Monday, June 25, 2012

Pale Blue Shirt

Jsem nucena vzpomínat na minulé úterý, jehož odpoledne jsem strávila v pražském Palladiu. Jedla řecký salát, snažila se chytit wifinu na iPhonu a přemýšlela, co bych si na sebe ještě koupila, abych oživila svůj šatník. V tu dobu jsem na sobě měla nudné černé triko s šedým tílkem a hnědé šortky a zase jsem měla hrozné chutě si rychle něco nového pořídit, převléci se v kabince a utéct na koncert, který mě čekal večer. Rozhodla jsem se neutrácet, ale splnit mé přání. Skončila jsme v F&F, kde měli modrou halenku, takovou podobnou, co nosí Lana del Rey (aspoň jsem si v tom tak připadala). Byla za 100 Kč, zlevněná. Frontu jsem nevydržela stát a svlékla jsem se do tílka někde v rohu u zrcadla.
Mé sebevědomí začalo stoupat, ale ještě to nebylo ono. Chyběl tomu náhrdelník, pokud možno zlaté barvy, aby to trochu oživil. Zašla jsem do Claires a znovu se na mě vrhly prodavačky, že mají tři náušnice za cenu dvou, to mi bylo k prdu! Zaujal mě náhrdelník s knírkem..ten můj outfit zakončil a já se mohla radovat, že vypadám jinak.

Ještě naťuknu ten koncert. Fotografie nemám, jelikož jsem byla líná a ani za to nestojí, protože českou kapelu původně z Hradce Králové - The Maggie's Marshmallows asi zná jen pár z vás. Já jsem je znala z Hippies festivalu, kde tenkrát hráli. Trio s ženským hlasem je do pražskejch klubů jak dělané. Pokud se chcete vrátit do let, kdy hráli The Rolling Stones, The Kinks, The Sonics, tak je tahle kapela pro vás to pravé. Já taky garage roku moc neholduju, ale mám ráda, když české kapely zní aspoň trochu světově a nebojí se to rozjet jako na psychedelickejch parties v 70. letech. A taky si myslím, že zní líp live než na CD, mají dobrou image a je jim rozumět, což u moc českých kapel hrající si na světové není:) No, poslední informaci, kterou bych řekla (i když nerada), že budou hrát tento čtvrtek v Café v lese na Bob Dylan night. Já tam nebudu, čeká mě školní párty na závěr roku a hororovej převlek:)

Přidávám video...ten zvuk nic moc, ale věřte docela je to rachot...


3 comments:

  1. košile má úžasnou barvu a s tím náhrdelníkem = boží! :)

    ReplyDelete
  2. Do F&F v Palladiu vždycky zajdu, ale nikdy si nic nekoupim, protože tam málokdy narazim na vel. 34. Ale potom v Tescu už je normálně......

    ReplyDelete
  3. košela ma super farbu :)

    ReplyDelete