Thursday, September 27, 2012

Ill

Včera jsem si zrovna říkala, že bych mohla přidat nějaký článek, ale vůbec jsem neměla inspiraci ani náladu. Za to dnes na mě zaútočila bolest v krku a rýma, takže tento zamračený deštivý den asi celý prožiju doma. Ne v posteli, tam jen ztrácim čas a utápim se v myšlenkách, ale budu dělat koláže, dočtu si ELLE, pár kapitol knihy Mistr a Markétka v italštině a možná si pustím i nějakou tu hudbu (doporučuju francouzské indie radio SUPER8). Jediné, co mě momentálně drží na nohou je, že zítra je taky volno a mrzí mě, že se dneska nepůjdu podívat na blešák v Kokpit café a dát můj iPhone do opravny.
..nemoc vždycky přijde v tu nejhorší dobu. Pamatuju si, že jako malá jsem se radovala a malovala si v časopise Pusík nebo skládala puzzle s Barbie.:)

Tak alespoň ukázka mé první koláže:

A pochlubím se novým notebookem, konečně jsem se dočkala a mám Maca!:)
A kdyby vás zajímalo pozadí, tak je na něm Andy Warhol. Fotografoval ho kanadský fotograf Marcus Leatherdale, který fotí hlavně černobílé portréty známých osobností (třeba i Madonnu nebo kapelu ze 70. let The Avengers). Myslím si, že tato fotka je jeho nejlepší.

A víte, že herec James Franco zpívá? Jo, 25. října už mu vyjde první EP skladba s názvem Love in the old days. Ukázku jsem našla na stránce časopisu YEN. Není to žádná bomba, takové povídačky pro Klárku, ale má to docela atmosféru. Takové sedmdesátky na pláži v Kalifornii. Myslím, že Franco vzpomíná na své mládí...

4 comments:

  1. prajem skoré uzdravenie a o Jamesovi som to nevedela o.O :D

    ReplyDelete
  2. čteš v italštině? Tak to smekám :)
    A děkuju za doporučení radia, protože last mi nejde a NME už mě nudí..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, bohužel čtu, ale zrovna jsem si vybrala pěkně těžkou knížku, vždycky přečtu tak jen tři stránky:)

      Delete